Zažít město jinak

17.09.2016 07:00

Výzva k zapojení do Zažít město jinak 2016

 

Máte chuť na jeden den oživit svou ulici a poznat sousedy? Zapojte se do Zažít město jinak 2016 a zorganizujte sousedskou slavnost ve své čtvrti!

Loni se v Praze konal program na 59 lokalitách a připojilo se také dalších 10 český měst.

 

Jedenáctý ročník sousedské slavnosti Zažít město jinak klepe na vrátka a Vy máte možnost být u toho! Přidejte se a společně se sousedy a známými, místními podniky, spolky a organizacemi, kavárnami a obchůdky, a vdechněte život Vašemu blízkému místu. Zkrášlit můžete zanedbané nároží s lavičkou, jindy prázdnou nebo rušnou ulici, či okolní náměstí. Smyslem slavností je i zklidnění automobilové dopravy a navrácení života do míst konání akce.

 

Netoužíme po velkolepém festivalu. Zajímá nás příběh Vaší ulice a lidí, kteří v ní žijí. Připravte si program a oslovujte místní, ať se také zapojí. Tato aktivita bude ryze na Vás. Auto*Mat Vám zajistí společnou propagaci, pomoc s vyjednáním záborů, praktické rady a propojení s aktivními skupinkami a jedinci ve Vaší čtvrti.

 

Termín letošního Zažít město jinak je sobota 17. září. Pokud chcete podílet na oživování míst okolo Vás, dejte nám vědět.

 


Máte-li chuť uspořádat sousedskou slavnost ve Vaší čtvrti, napište nám na zmj@auto-mat.cz.

Tato výzva je otevřená do 31. května.


Více informací na www.zazitmestojinak.cz

 

Fotky z loňského ročníku:

https://zazitmestojinak.cz/media/2015-2

Zpět

© 2015-2017 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode